Ето как да възстановите фабричните настройки на Samsung Galaxy S8

Опитайте Нашия Инструмент За Премахване На Проблемите

Samsung Galaxy S8 може да е един от по-старите членове на линията Samsung Galaxy S. Неговият елегантен външен вид, мощен хардуер и страхотна камера означават, че всеки, който го притежава, вероятно няма да иска да го замени скоро.


Но с течение на времето телефонът започва да се забавя и ако не планирате да го сменяте, може да стане много досадно. За щастие има начини да ускорите отново телефона си и един от тях е чрез възстановяване на фабричните настройки. Пълното нулиране помага да се изчистят всички паяжини, натрупани през годините, и може значително да ускори работата на телефона ви отново.


Възстановяване на фабричните настройки на Samsung Galaxy S8

От друга страна, когато искате да продадете своето устройство Galaxy S8, възстановяването на фабричните настройки е още по-важно, тъй като гарантира, че вашите ценни данни няма да попаднат в ръцете на някой друг. Но независимо от това защо го правите, възстановяването на фабричните настройки е лесно. Ето как да възстановите фабричните настройки на Samsung Galaxy S8.


Защита срещу фабрично нулиране FRP на Samsung Galaxy S8


Factory Reset Protection (FRP), която Google представи в Android 5.0 Lollipop, е предназначена да попречи на крадците да изтрият вашето устройство и да го използват или продадат. Но ако не го деактивирате, това може да попречи на възстановяването на фабричните настройки.


Когато нулирате телефона си до фабричните настройки с активиран FRP, ще бъдете помолени да въведете потребителското име и паролата на последния акаунт в Google, регистриран на устройството. Това е страхотно, ако сте собственик, но очевидно е проблематично, ако сте го продали или сте го дали на някой друг.


За щастие можете да го деактивирате, за да не се случи това. Ето как да деактивирате Factory Reset Protection на Samsung Galaxy S8:


Първо изтрийте акаунта си в Google. Отидете в Настройки > Облак и акаунти > Акаунти и докоснете Google. След това докоснете трите вертикални точки горе вдясно или Още > Изтриване на акаунт. Не забравяйте да изтриете всеки акаунт в Google, който видите.

След това трябва да изтриете акаунта си в Samsung. Отидете в Настройки > Заключен екран и защита > Намери моя телефон. Въведете паролата си, докоснете акаунта си в горната част и изберете Още > Изтриване на акаунт.


Сега, след като сте деактивирали Factory Reset Protection, добра идея е да архивирате вашите приложения и настройки. Или можете веднага да преминете към процеса на възстановяване на фабричните настройки.