Как да изтриете Google акаунт за постоянно

Опитайте Нашия Инструмент За Премахване На Проблемите

Потребителите на Android трябва да са запознати с Google акаунти (Google акаунти). Този акаунт е „капитал“ за достъп до телефони с Android. Освен това, акаунтът в Google се използва и за достъп до различни функции на Google, като Gmail, Google Таблици, Google Keep, Google Презентации и много други функции на Google.




Нерядко потребителите имат повече от един акаунт в Google с различни функции. Например за целите на личната комуникация, работа, училище и т.н. Понякога някои потребители искат да изтрият един или дори целия си акаунт в Google по някаква причина. Например, защото искате да промените своя акаунт, причини за сигурност и поверителност или други причини.



Моля, имайте предвид, че ако потребителят е сигурен, че ще изтрие своя акаунт в Google, той няма да има достъп до данните, които са били съхранени, и различни функции, които са били интегрирани от Google. Потребителите също не могат да възстановяват акаунти, които са били изтрити. Ето защо е по-добре, преди да изтриете акаунт в Google, потребителите да могат да архивират (архивират) различни данни, свързани с акаунта в Google.


Ето няколко начина, по които можете да изтриете завинаги акаунта си в Google.

  • Отворете Google акаунт в браузър (браузър)
  • Влизате / влизате, като въведете своя имейл адрес и парола, както обикновено
  • Кликнете върху вашия профил в Google, след което изберете Управление на вашия акаунт в Google В лявото меню изберете Данни и поверителност
  • Превъртете до дъното и изберете Изтриване на вашия акаунт в Google
  • След това ще бъдете посъветвани да въведете паролата за вашия акаунт в Google, след което щракнете върху „Продължи“


След това ще се изправите пред страницата Изтриване на вашия Google акаунт. Тук ще ви бъде предоставена информация за изтриването на вашия акаунт и някои данни, които все още са интегрирани с вашия акаунт в Google. Ще намерите и връзка за изтегляне на данните, преди да бъдат изтрити. Когато сте сигурни, че изтривате акаунта си в Google, превъртете надолу.


След това поставете отметки в двете квадратчета за потвърждение на изтриването на акаунта, след което завършете процеса, като щракнете върху „изтриване на акаунт“. След това вашият Google акаунт ще бъде изтрит за постоянно. Ако обаче промените решението си и искате да опитате да възстановите акаунта си в Google, щракнете върху Поддръжка на акаунт и следвайте стъпките отново.